Antonescu: Parlamentarii liberali nu vor participa la deschiderea noului an şcolar

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că parlamentarii liberali nu vor participa, luni, la festivităţile prilejuite de deschiderea noului an şcolar, considerând legitimă poziţia sindicaliştilor din învăţământ, care au solicitat politicienilor să nu vină la aceste acţiuni.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Parlamentarii liberali nu vor participa la deschiderea noului an şcolar

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Este legitimă poziţia sindicatelor din educaţie care au cerut ca politicienii să nu vină la deschiderea anului şcolar. Parlamentarii liberali nu vor fi prezenţi la aceste festivităţi. De altfel, luni, i-am convocat la Bucureşti, astfel că ei nici nu vor fi în teritoriu", a afirmat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Liderul liberal susţine că e dureros că s-a ajuns aici, pentru că există politicieni, din toate partidele, care au făcut ceva pentru şcoli şi care merită toate aprecierea.

"Vom respecta solicitarea sindicatelor şi nu ne vom afişa la nicio festivitate", a adăugat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că marile probleme ale educaţiei au rămas suspendate de la un an la altul şi că acestea sunt discutate doar în preajma campaniilor electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici