Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

Liderul liberal Crin Antonescu spune că strategia PNL până la alegerile prezidenţiale nu include ”niciun fel de fuziune” cu alt partid şi susţine că dacă PSD nu câştigă alegerile prezidenţiale, iar el va deveni preşedinte atunci Victor Ponta nu va mai fi şef al Guvernului.

1252 afișări
Imaginea articolului Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidenţiale", a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferinţă de presă la Piteşti, la finalul şedinţei delegaţiei Permanente a PNL Argeş.

Liderul liberal a spus că este posibil ca atitudinea lui Teodor Atanasiu, care şi-a exprimat speranţa ca după alegerile europarlamentare PNL şi PSD să fuzioneze, să se bazeze pe colaborarea bună dintre cele două partide la nivelul judeţului Alba.

Antonescu a mai spus că dacă el va deveni preşedinte al României ”la scurtă vreme Ponta nu mai e premier”.

În opinia preşedintelui PNL, singura variantă în care Victor Ponta şi-ar putea păstra mandatul de şef al Guvernului este cea în care PSD ar câştiga alegerile prezidenţiale.

Antonescu a spus, de asemenea, că are ”impresia” că ”e o problemă” pentru PSD în a-şi găsi un candidat pentru scrutinul prezidenţial programat pentru acest an.

”Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alţii pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânşii. Nu ştiu ce o să se întâmple. Dacă găseşte totuşi pe cineva şi-l scoate preşedinte, atunci rămâne premier”, a afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a participat, duminică, la Piteşti, la Delegaţia Permanentă a PNL Argeş, întrunire la care cei mai mulţi dintre liderii liberali care au luat cuvântul au avut discursuri anti-PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici