Antonescu spune că moţiunea de cenzură urmează să fie depusă în jurul datei de 13 mai

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în acest moment există un număr suficient de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură, 15 parlamentari PPDD angajându-se să o semneze alături de PNL şi a precizat că moţiunea va fi depusă în jurul datei de 13 mai.

758 afișări
Imaginea articolului Antonescu spune că moţiunea de cenzură urmează să fie depusă în jurul datei de 13 mai

Antonescu spune că moţiunea de cenzură urmează să fie depusă în jurul datei de 13 mai

"În privinţa moţiunii de cenzură, au început colegii mei discuţiile cu reprezentanţii celorlalte partide din opoziţie, aceste discuţii se desfăşoară în continuare, în acest moment există un număr suficient de semnături oricum, pot să confirm faptul că 15 parlamentari ai PPDD au angajat semnarea moţiunii de cenzură, alături de PNL", a precizat Antonescu.

Liderul liberal a menţionat, de asemenea, că, din declaraţiile reprezentanţilor PDL, şi aceştia "în principiu sunt gata să susţină o moţiune de cenzură", el arătând că sunt discuţii asupra textului.

Potrivit lui Antonescu, calendarul moţiunii ar fi depunerea acesteia în jurul datei de 13 mai, dezbaterea şi votarea putând avea loc în jurul datei de 20 mai.

Moţiunea de cenzură poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor. Adoptarea unei moţiuni de cenzură presupune votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici