Antonescu: Sunt alături de familia lui Năstase, sper să se restabilească

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri noaptea, că este şocat de cât de mare poate fi ura unor oameni care jubilau, la televiziuni, după anunţul privind tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, el precizând că este alături de familia fostului premier.

1040 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Sunt alături de familia lui Năstase, sper să se restabilească

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a spus că este o noapte grea. "Eu din nopţile din 13-15 iunie nu am mai avut astfel de nopţi", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL s-a arătat "uimit şi copleşit" de cât de mare poate fi ura "aproape canibalică" a unora care jubilau, la televiziuni, inclusiv după anunţul prividn tentativa de suicid a fostului premier.

Antonescu a mai spus că este alături de familia fostului premier şi că spera ca acesta să se restabilească.

Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici