Antonescu: USL a avut parte la început de ifose, figuri, intrigi. Acum, de la Tăriceanu la Becali, vom învinge

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut joi, la lansarea candidaţilor USL în Bucureşti, că la în momentul formării USL a avut parte de "ifose, figuri şi intrigi", însă după "scorul zdrobitor" de la alegerile locale toată lumea e mulţumită, fiind candidaţi USL de la Tăriceanu la Becali.

1188 afișări
Imaginea articolului Antonescu: USL a avut parte la început de ifose, figuri, intrigi. Acum, de la Tăriceanu la Becali, vom învinge

Antonescu: USL a avut parte la început de ifose, figuri, intrigi. Acum, de la Tăriceanu la Becali, vom învinge (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Antonescu şi-a început discursul cu momentul alegerilor locale din 2008, când în Capitală "PD şi Traian Băsescu domină autoritar", relatând episodul în care atât el, cât şi Victor Ponta au ales înaintea partidelor în care erau membri să-l susţină pe Sorin Oprescu.

Liderul PNL a relatat că, la începutul anului 2011, când s-a decis formarea USL, a avut parte de "figuri, ifose şi intrigi", însă la alegerile locale de anul acesta Sorin Oprescu, susţinut de noua construcţie politică, a avut un "scor zdrobitor".

"Toamna lui 2012, alegeri generale, toată lumea mulţumită sub culorile USL - nicio figură, niciun ifos, nicio intrigă", a spus Antonescu.

"Am construit cea mai puternică maşină de luptă din istoria României. În această armată, unitatea de luptă este USL Bucureşti. (...) Pentru că astăzi suntem uniţi, pentru că astăzi luptăm împreună şi pentru că astăzi, împreună, de la Călin Popescu Tăriceanu, la Gigi Becali, vom învinge", a continuat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici