Antonescu: Zilele acestea Bucureştiul este capitala politică a Europei, salut reuniunea PPE

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că salută reuniunea PPE şi prezenţa unor politicieni de "primă linie" la Bucureşti, care devine astfel o capitală politică a Europei pentru câteva zile.

354 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Zilele acestea Bucureştiul este capitala politică a Europei, salut reuniunea PPE

Antonescu: Zilele acestea Bucureştiul este capitala politică a Europei, salut reuniunea PPE

"Fără nicio ironie, în aceste zile avem motive de bucurie. Elita politică europeană, marile familii politice europene vin la Bucureşti şi, într-un fel, îndrăznesc să cred că pentru câteva zile Bucureştiul este aproape capitala politică a Europei", a susţinut Antonescu.

El a ţinut să salute reuniunea de la Bucureşti a PPE, precizând că a avut şi va mai avea întâlniri cu liderii politici din partea acestei formaţiuni.

"Congresul PPE e un eveniment important şi, dincolo de toate divergenţele şi diferenţele, salut această reuniune importantă şi prezenţa unor politicieni de primă linie la Bucureşti. (...) Am avut şi voi avea, probabil şi în zilele următoare, întâlniri cu oameni politici din PPE, fără niciun fel de problemă. Este absolut normal, îmi face plăcere", a mai susţinut preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici