ARD are în Bucureşti şase deputaţi şi trei senatori. Printre ei Boagiu, Paleologu şi Rădulescu

ARD a obţinut în Bucureşti 6 mandate de deputaţi şi 3 de senatori, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Costică Canacheu, printre aceştia aflându-se Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Cristian Rădulescu şi Dan Cristian Popescu.

1159 afișări
Imaginea articolului ARD are în Bucureşti şase deputaţi şi trei senatori. Printre ei Boagiu, Paleologu şi Rădulescu

ARD are în Bucureşti şase deputaţi şi trei senatori. Printre ei Boagiu, Paleologu şi Rădulescu (Imagine: ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Costică Canacheu a spus că el a obţinut un nou mandat de deputat în Bucureşti. De asemenea, în Bucureşti ARD va fi reprezentată în Camera Deputaţilor şi de Gheorghe Udrişte, Theodor Paleologu, Daniel Geantă (PDL), Dan Cristian Popescu (FC) şi Ioan Mihăilă (PNŢCD).

Vor fi senatori de Bucureşti Anca Boagiu, Cristian Rădulescu şi Nicolae Ivăşchescu, toţi de la PDL, a mai spus Canacheu.

USL a câştigat cu peste 50% toate cele 40 de mandate de colegii din Bucureşti. Mandatele ARD revin în urma redistribuirii voturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici