Arena Naţională: Nişte tineri au "încins" o "miuţă" cu peturi la prezentarea candidaţilor USL

Mai mulţi tineri au "încins", miercuri, într-un colţ al gazonului stadionului Arena Naţională, o "miuţă" cu peturile aruncate la întâmplare de participanţii la lansarea candidaţilor USL, chiar în timpul prezentării candidaţilor.

457 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională: Nişte tineri au "încins" o "miuţă" cu peturi la prezentarea candidaţilor USL

Arena Naţională: Nişte tineri au "încins" o "miuţă" cu peturi la prezentarea candidaţilor USL (Imagine: Marius Dobrescu - MediafaxFoto)

Tinerii au profitat de prezenţa pe terenul de pe Arena Naţională, în dreptul peluzei a doua, şi s-au folosit de peturile de apă aruncate de cei care le-au utilizat pentru a juca "o miuţă" chiar în timp ce pe scena aflată în mijlocul terenului treceau candidaţii USL, în acordurile imnului USL.

"Jucătorii" de pe Arena Naţională au putut să joace "miuţa" pentru că au avut loc: participanţii din zona terenului părăsiseră stadionul în masă încă din timpul prezentării candidaţilor din primele judeţe.

În momentul prezentării candidaţilor din colegiile din Bucureşti – ultimii prezentaţi, în zona gazonului mai erau doar câteva sute de participanţi, tot câteva sute rămânând şi în tribune.

Cei mai fideli participanţi s-au dovedit cei ai UNPR, care au rămas în bloc în tribune până la sfârşitul evenimentului.

Mitingul USL nu a avut o încheiere oficială, liderii USL părăsind şi ei scena şi stadionul odată cu ultimii candidaţi prezentaţi, dar în urma participanţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici