Arpad Csaba Ladanyi, desemnat de UDMR pentru funcţia de director general al ANAF

Conducerea UDMR l-a desemnat pe Arpad Csaba Ladanyi pentru funcţia de director general al ANAF, Consiliul Permanent al Uniunii stabilind totodată propunerile pentru conducerea OSIM, a Autorităţii Naţionale a Apelor, precum şi secretarul de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice.

211 afișări
Imaginea articolului Arpad Csaba Ladanyi, desemnat de UDMR pentru funcţia de director general al ANAF

Arpad Csaba Ladanyi, desemnat de UDMR pentru funcţia de director general al ANAF

Conform unui comunicat transmis, luni, de UDMR, Consiliul Permanent al Uniunii a luat mai multe hotărâri privind desemnarea unor demnitari ai UDMR în funcţii de conducere la unele instituţii guvernamentale.

Astfel, Arpad Csaba Ladanyi a fost desemnat pentru funcţia de director general al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Consiliul Permanent al Uniunii l-a confirmat totodată pe Attila Marko în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice.

De asemenea, conducerea UDMR i-a desemnat pe Csaba David pentru funcţia de director general al Autorităţii Naţionale a Apelor, pe Gabor Varga pentru postul de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) şi pe Attila Sztankovszky ca director general al Laboratorului Central pentru Controlul Calităţii Seminţelor.

De asemenea, Karoly Dane a fost reconfirmat în funcţia de director general al Editurii Didactice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici