Autorităţile au înregistrat, de la debutul campaniei, 47 de incidente, dintre care 29 de infracţiuni

Autorităţile au înregistrat, de la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din acest an, 47 de incidente, dintre care 29 infracţiuni pentru care sunt cercetate 14 persoane, se arată într-o notă discutată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

169 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au înregistrat, de la debutul campaniei, 47 de incidente, dintre care 29 de infracţiuni

Autorităţile au înregistrat, de la debutul campaniei, 47 de incidente, dintre care 29 de infracţiuni (Imagine: Shutterstock)

Campania electorală a debutat la începutul lunii octombrie.

În notă se mai arată că în acest interval au avut loc 128 manifestări electorale şi că pentru incidentele consemnate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.400 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici