Avionul care îl transportă pe Băsescu, blocat la Strasbourg timp de 40 de minute

Cursa aeriană cu care preşedintele Băsescu trebuie să revină în ţară de la reuniunea informală a liderilor UE de la Bruxelles a făcut o escala la Strasbourg, pentru a prelua europarlamentari români, înregistrându-se o întârziere de 40 de minute din cauza manevrelor de curăţare a pistei.

71 afișări
Imaginea articolului Avionul care îl transportă pe Băsescu, blocat la Strasbourg timp de 40 de minute

Avionul care îl transportă pe Băsescu, blocat la Strasbourg timp de 40 de minute (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Surse din delegaţia română au menţionat că avionul care îl transportă pe şeful statului a făcut o escală la Strasbourg, venind de la Bruxelles, pentru a prelua europarlamentari români.

Zborul de la Strasbourg spre Bucureşti a fost însă întârziat cu 40 de minute, pentru ca pista să fie curăţată de zăpadă şi decolarea să se facă în condiţii normale.

Sursele au menţionat că aeronava va ajunge la Bucureşti după ora 23.00.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi, la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European pe tema situaţiei economice din statele membre, şeful statului menţionând, în discursul rostit, necesitatea simplificării accesului la fondurile comune, mai ales în condiţii economice severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici