Avionul cu liderii USL a întârziat la miting din cauza ceţii. Ponta: În 9 decembrie să aveţi grijă ca ceaţa să se răspândească

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la lansarea candidaţilor USL de la Cluj, că în această zonă "încă este ceaţă", iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut ţine de cuvânt să ajungă la ora stabilită şi i-a îndemnat pe cei prezenţi ca în 9 decembrie să "răspândească" ceaţa.

411 afișări
Imaginea articolului Avionul cu liderii USL a întârziat la miting din cauza ceţii. Ponta: În 9 decembrie să aveţi grijă ca ceaţa să se răspândească

Valeriu Zgonea Victor Ponta Crin Antonescu Daniel Constantin (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Ponta le-a spus simpatizanţilor prezenţi la mitingul de la Cluj că la alegerile locale USL a reuşit să arate că poate câştiga consiliul judeţean, în virtutea încrederii pe care a inspirat-o.

"Cred că, dacă aţi fi crezut mai mult astăzi, aveaţi şi primăria", le-a mai spus liderul PSD.

El le-a cerut participanţilor ca în 9 decembrie să "răspândească" ceaţa.

"Am vrut să ne ţinem de cuvânt, să venim la timp, dar la Cluj încă e ceaţă. Vă rog ca în 9 decembrie să aveţi grijă ca ceaţa să se răspândească. (...) Sunt convins că pe 9 decembrie ceaţa va lăsa loc unei victorii pe care o merităm şi pentru care ştim ce avem de făcut în continuare", a afirmat preşedintele PSD.

La mitingul USL participă, potrivit organizatorilor, aproximativ o mie de persoane.

Liderii USL au ajuns cu întârziere la mitingul de la Cluj, deoarece avionul cu care au venit nu a putut ateriza la timp din cauza ceţii.

Organizatorii mitingului USL de vineri, de la Cluj-Napoca, anunţaseră iniţial, pe ecranele instalate în Casa de Cultură a Studenţilor, că evenimentul va începe la ora 13.00, şi nu la 12.00 cum era programat, din cauza condiţiilor meteorologice, după care au revenit şi au precizat că întârzierea va fi de o jumătate de oră.

Directorul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, David Ciceo, declarase că avionul cu care urmau să ajungă liderii USL va avea o întârziere de aproape o oră din cauza ceţii de pe aeroporturile din Cluj şi Bucureşti.

"Cursa aeriană de la Bucureşti cu personalităţile care urmau să participe, la Cluj-Napoca, la o acţiune electorală trebuia să aterizeze la 11.40, dar din cauza ceţii de la Cluj şi de la Bucureşti va ateriza în jurul orei 12.30", a spus Ciceo.

La mitingul de lansare a candidaţilor USL Cluj erau aşteptaţi preşedintele PSD, Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, cel al PC, Daniel Constantin, şi ministrul de Interne, Mircea Duşă.

Ulterior, liderii USL vor participa la un miting similar la Târgu Mureş.

Toodată, din cauza ceţii, la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca sunt şi alte curse întârziate, care urmau să aterizeze de la Bucureşti la 8.40. respectiv 10.15, dar şi curse care trebuiau să decoleze spre Viena, la 9.05, şi Bucureşti, la 10.35.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici