Baconschi: Ungureanu vs. Antonescu, în cazul nefericit că românii sceptici stau acasă la referendum

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi postează, pe Facebook, varianta Mihai Răzvan Ungureanu contra Crin Antonescu pentru cazul în care preşedintele suspendat, Traian Băsescu, este suspendat la referendumul de demis la referendum.

1213 afișări
Imaginea articolului Baconschi: Ungureanu vs. Antonescu, în cazul nefericit că românii sceptici stau acasă la referendum

Teodor Baconschi (Imagine:Ovidiu Micisk/Mediafax Foto)

"E nevoie de o restare a scenei politice. Ea nu poate fi operată subit. Referendum - dacă învinge NU - avem o primă contrapondere la tirania majorităţii de încropeală. Apoi PDL, Noua Republică şi PNŢCD se aliază electoral pe o platformă comună cu ICCD. MRU contra Antonescu, în cazul nefericit că românii sceptici stau şi de data asta acasă la referendum, în vreme ce USL îşi mobilizează electoratul captiv. Nu cred că există altă soluţie", susţine Baconschi.

Potrivit acestuia, "costurile economice şi externe ale mineriadei parlamentare vor fi amortizate în 10 ani".

"Oricum, costurile economice şi externe ale mineriadei parlamentare vor fi amortizate în 10 ani", mai afirmă Baconschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici