Băsescu: Ameninţările PSD cu puşcăria sunt specifice politicienilor din '50, când Ana Pauker domnea

Preşedintele Băsescu a declarat, despre faptul că "în această campanie, atât candidatul PSD, cât şi politicieni din acelaşi partid au proferat tot soiul de ameninţări: după ce termină mandatul, Băsescu la puşcărie", că acestea ”sunt specifice politicenilor din anii '50, când "domnea" Ana Pauker.

349 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ameninţările PSD cu puşcăria sunt specifice politicienilor din '50, când Ana Pauker domnea

Traian Basescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Preşedintele a declarat că doreşte să dea un drept la replică, pentru că nu ar vrea ca ”românii să meargă la vot cu propaganda unuia din candidaţi şi să şi creadă că e adevărat”.

”În această campanie, în mod repetat, atât candidatul PSD, cât şi politicieni din acelaşi partid au proferat tot soiul de ameninţări: după ce termină mandatul, Băsescu la puşcărie, asta e casa lu Băsescu şi nu i-o dau sau afirmaţii legate de familia mea. Aş vrea să le dau un răspuns scurt şi sec pe aceste teme. În ceea ce priveşte ameninţările cu puşcăria, sunt specifice politicenilor din '50, când Ana Pauker domnea prin România şi văd că le-a preluat şi candidatul PSD. Îl asigur că în toată activitatea mea nu va găsi încălcări de lege”, a spus el.

Traian Băsescu s-a referit şi la ”mult discutata casă”.

”Nu am cerut nicio locuinţă anume, unui fost preşedinte, conform legii, trebuie să i se asigure o locuinţă în care i se poate asigura şi paza. În ceea ce mă priveşte, nu am cerut decât aplicarea legii, iar dacă Victor Viorel Ponta nu vrea să o aplice, e treaba lui, nu stau cu căciula în mână la un plagiator”, a mai spus preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici