Băsescu, despre refacerea USL: Ce au făcut liderii alianţei de stânga e o înşelătorie odioasă, PLR nu există

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, despre anunţul privind refacerea USL, că ceea ce au făcut "liderii alianţei de stânga" este "o înşelătorie odioasă", pentru că PLR nu este înregistrat ca partid.

867 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre refacerea USL: Ce au făcut liderii alianţei de stânga e o înşelătorie odioasă, PLR nu există

Traian Basescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

”Am înţeles că regimul Băsescu este un regim odios, şi aşa a fost prezentat în toată campania. Eu fac următoarea afirmaţie: ce au făcut astăzi liderii alianţei de stânga este o înşelătorie odioasă. Cum poţi să reînfiinţezi USL, cu PLR care nu este înregistrat?”, a spus Băsescu.

El a mai declarat despre Călin Popescu Tăriceanu că ”a ajuns un fel de Agamiţă Dandanache, e pe un pod şi crede că e pe alt pod sau e în faţă cu Chireac şi îi spune Chifu”. ”Bun, ăsta, la unii oameni produce efecte. Dar mă aşteptam ca măcar ceilalţi să realizeze că omul ăsta nu are un partid şi ei au refăcut USL”, a spus preşedintele.

Traian Băsescu a mai spus că nu îl deranjează, pentru că pentru el lucrurile sunt la sfârşit de mandat, dar că îl deranjează ”înşelătoria şi falsul”.

Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea au semnat, vineri, la Palatul Parlamentului, în prezenţa premieurului Victor Ponta, o declaraţie politică de refacere a Uniunii Social-Liberale - USL 2.0.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici