Băsescu aprobă participarea a 5 observatori militari români la misiunea ONU de monitorizare în Siria

Preşedintele Traian Băsescu a aprobat participarea României cu un număr de cinci observatori militari la misiunea ONU de monitorizare în Siria - UNSMIS, a informat, sâmbătă, Administraţia Prezidenţială.

124 afișări
Imaginea articolului Băsescu aprobă participarea a 5 observatori militari români la misiunea ONU de monitorizare în Siria

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a aprobat participarea României cu un număr de cinci observatori militari la misiunea ONU de monitorizare în Siria - UNSMIS, ca o reflectare a interesului României de a contribui la pacea şi stabilitatea în Orientul Mijlociu", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Potrivit sursei citate, România îşi menţine abordarea privind identificarea prin mijloace paşnice a unei soluţii durabile la actuala criză internă din Siria.

"Prin participarea la UNSMIS, România îşi confirmă angajamentul de a contribui la implementarea deplină a Planului în Şase Puncte propus de Trimisul Special Comun al ONU şi Ligii Statelor Arabe, Kofi Annan", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici