Băsescu: Declaraţia lui Gauck, exagerată. Fiind un preşedinte decorativ, poate avea impresii deformate

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu susţine că declaraţia şefului statului german, Joachim Gauck, potrivit căreia DNA ar fi a treia putere în statul român, este exagerată, dar că, fiind un ''preşedinte decorativ, poate avea o impresie deformată''.

1008 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Declaraţia lui Gauck, exagerată. Fiind un preşedinte decorativ, poate avea impresii deformate

Băsescu: Declaraţia lui Gauck, exagerată. Fiind un preşedinte decorativ, poate avea impresii deformate

''Exagerată, dar preşedintele Gauck este pur şi simplu un preşedinte decorativ, deci poate să aibă o impresie deformată. A treia putere în stat e Justiţia, nu DNA'', a declarat la România TV fostul şef de stat Traian Băsescu.

El a comentat astfel declaraţiile de luni ale preşedintelui german.

''Aş vrea să subliniez în mod deosebit activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de la care porneşte un semnal îndreptat nu numai către economie, mediu de afaceri, dar şi către politic. Este unul dintre pilonii principali ai procesului de reformă. Noi calculăm că în societate există conflicte şi dorim să consolidăm activitatea de pildă a DNA-ului, ca a treia putere în stat'', a afirmat Joachim Gauck, potrivit traducerii oficiale de la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici