Băsescu, despre alianţa PNL-PC: Felix cu Porumbacu, Porumbelul... nu ştiu... aaa, Crin Antonescu

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabilă" alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

87 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre alianţa PNL-PC: Felix cu Porumbacu, Porumbelul... nu ştiu... aaa, Crin Antonescu

Băsescu, despre alianţa PNL-PC: Felix cu Porumbacu, Porumbelul... nu ştiu... aaa, Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

La remarca realizatorului emisiunii de la TVR potrivit căreia se vede o coeziune pe frontul opoziţiei, Băsescu a intervenit cu observaţia: "Admirabil!".

În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare între PNL şi PC, Băsescu a intervenit din nou, spunând: "Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu ştiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu, da".

Întrebat despre faptul că se vehiculează inclusiv iniţierea unei noi proceduri de suspendare a preşedintelui, Băsescu a spus:

"S-a ajuns cu chestiunea asta cu suspendarea preşedintelui ... oricine face o majoritate zice că îl suspendă pe preşedinte. Eu cred că avem o Constituţie foarte clară: spune, dacă preşedintele încalcă Constituţia şi nu oricum, grav. Pentru că suspendarea preşedintelui nu e o joacă de copii sau o joacă pe care o stabileşte Felix cu Crin Antonescu, cu Ponta şi cu Iliescu şi, hai, să-l suspendăm pe preşedinte. Devenim un stat lipsit de credibilitate. Dar nu asta este problema. Eu cred că ei procedeaza corect. Stânga trebuie să fie unită (...) Cred că este normală o consolidare a stângii. (...) Deci cred că este un lucru bun, care va da coerenţă opoziţiei. România are nevoie de o opoziţie care să vină cu soluţii alternative la soluţiile acutalei guvernări".

Conducerile PNL şi PC au decis, miercuri, constituirea unei alianţe a celor două partide, care cel mai probabil se va numi "Alianţa de centru-dreapta" şi care va avea candidaţi comuni la alegerile din 2012 şi 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici