BPC al PNL a aprobat în unanimitate propunerea de încheiere a unei alianţe politice cu PC

Membrii BPC al PNL au votat, miercuri, în unanimitate, propunerea preşedintelui Crin Antonescu privind încheierea unei alianţe politice cu Partidul Conservator (PC), potrivit unor surse participante la şedinţă.

32 afișări
Imaginea articolului BPC al PNL a aprobat în unanimitate propunerea de încheiere a unei alianţe politice cu PC

BPC al PNL a aprobat în unanimitate propunerea de încheiere a unei alianţe politice cu PC (Imagine: Mediafax Foto)

Propunerea Biroului Politic Central urmează să fie supusă aprobării Delegaţiei Permanente a PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, anunţase, miercuri, că va pune în discuţia BPC realizarea unei alianţe cu PC, el precizând că, dacă BPC va fi de acord cu propunerea sa, atunci va fi convocată Delegaţia Permanentă pentru a lua o decizie în acest sens.

Întrebat dacă PNL va semna o alianţă cu PC, Antonescu a răspuns: "Nu, nu vom semna astăzi un protocol. Vom pune în discuţie această chestiune, conform Statutului. Dacă Biroul Politic va accepta propunerea mea, vom convoca o Delegaţie Permanentă pentru ziua de duminică sau luni şi o Delegaţie Permanentă este în măsură să ia o asemenea decizie politică".

Antonescu a mai spus că o astfel de alianţă urmăreşte buna guvernare a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici