Băsescu, despre situaţia în care Boc şi-ar fi depus mandatul: Eram în mare dificultate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR1, că ar fi fost într-o mare dificultate dacă premierul Emil Boc şi-ar fi depus mandatul, deoarece se redeschidea problema majorităţii guvernamentale, iar PNL şi PSD nu sunt capabile să treacă ţara prin criză.

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre situaţia în care Boc şi-ar fi depus mandatul: Eram în mare dificultate

Băsescu, despre situaţia în care Boc şi-ar fi depus mandatul: Eram în mare dificultate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eram în mare dificultate, pentru că se redeschidea problema majorităţii guvernamentale. Trebuia să încep negocierile cu toate partidele, iar, în momentul de faţă, cu scuze, că nu vreau să atac niciun partid, dar abordările publice şi programele, aşa cum le-am văzut în enunţuri, fără nicio susţinere, la PNL şi PSD îmi arată că nu sunt capabile să treacă România prin criză. Ar guverna demagogic, cum au făcut-o în 2007-2008, ar merge pe nişte soluţii imposibile, care ar îngloda ţara în datorii şi în deficite", a spus Traian Băsescu.

El a adăugat că se bucură că, până la urmă, PDL, în interiorul lui, a înţeles soluţia corectă.

"Dar mă bucur, în acelaşi timp, că l-au atenţionat şi pe premier: atenţie, ar fi o variantă să-ţi depui mandatul", a continuat şeful statului la TVR 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici