Băsescu: Dosarele lui Năstase au pornit de la oameni din partidul lui

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că dosarele lui Adrian Năstase au pornit de la persoane din partidul acestuia, iar jurnaliştii pot verifica faptul că dosarele au fost urmare a reclamaţiilor făcute fostului premier de către oameni din anturajul acestuia.

2146 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dosarele lui Năstase au pornit de la oameni din partidul lui

Băsescu: Dosarele lui Năstase au pornit de la oameni din partidul lui (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Adrian Năstase a fost reclamat de oameni din propriul partid, deşi a ţipat. Şi el ştia că toate dosarele sunt pornite de la oameni din partidul său, dar el o ţinea una şi bună cu acuzaţii la adresa mea", a afirmat Băsescu.

El a mai spus că jurnaliştii au posibilitatea să verifice că toate dosarele fostului premier "au pornit de la oameni din anturajul acestuia".

"Nu ştiu însă de unde a pornit dosarul «Trofeul calităţii»", a adăugat Băsescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici