Băsescu: Este clar că voi rămâne în politică, dar încă nu este preocuparea mea adunarea dreptei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu este o preocupare a sa adunarea dreptei din România, adăugând că, dacă ar putea să ajute "discret" să crească Mişcarea Populară, ar fi mulţumit.

248 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Este clar că voi rămâne în politică, dar încă nu este preocuparea mea adunarea dreptei

Traian Băsescu (Imagine; Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Uitaţi-vă, fraţilor, unii la alţii, fuzionaţi, faceţi un partid de dreapta", a mai spus Băsescu, la B1 TV, adăugând că alianţele întotdeauna "crapă" şi "se tensionează", pe motiv că unii au muncit mai mult în campanie, că unii vor locuri.

"Trebuie ales momentul, ori înainte de europarlamentare, să candideze ca un singur partid la europarlamentare, sau după. Dacă m-ar întreba cineva, le-aş spune: faceţi-o înainte, daţi semnal că sunteţi a doua forţă politică", a mai spus Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici