Băsescu: Eu trec prin criză ca şi furtunile când eram pe mare, cu fruntea sus şi nu cu capul plecat - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri seară la Neptun că el trece prin criză ca şi prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus şi nu cu capul plecat", opinând că aşa ar trebui să facă toţi românii.

41 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Eu trec prin criză ca şi furtunile când eram pe mare, cu fruntea sus şi nu cu capul plecat - VIDEO

Băsescu: Eu trec prin criză ca şi furtunile când eram pe mare, cu fruntea sus şi nu cu capul plecat (Imagine: Liviu Adascalitei/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful statului a fost vineri seară la un restaurant din Neptun, împreună cu soţia.

La plecare, el le-a făcut o declaraţie jurnaliştilor. Întrebat dacă ne aşteaptă vremuri mai bune, Băsescu a răspuns: "Categoric, da, nicio naţiune nu poate gândi că o aşteaptă vremuri rele şi nici pe noi nu ne aşteaptă vremuri rele, dar e o criză pe care trebuie să o trecem".

"Să avem grijă fiecare de noi, să nu aşteptăm să aibă grijă alţii, inclusiv statul", a mai spus Băsescu, solicitat să precizeze ce mai trebuie făcut pentru a trece prin criză.

Întrebat dacă ziua de vineri - în care cei şase noi miniştri ai Cabinetului Boc au fost învestiţi în funcţii - a fost una grea şi dacă se relaxează, şeful statului a răspuns afirmativ.

"Eu trec prin criză ca şi furtunile când eram pe mare, cu fruntea sus şi nu cu capul plecat şi aşa ar trebui să o treacă toţi românii", a mai spus preşedintele Băsescu.

Vineri la prânz, cei şase noi membri ai Cabinetului Boc au depus jurământul de credinţă la Palatul Cotroceni, după ce, în cursul dimineţii, şeful statului a semnat decretele de revocare din funcţie a miniştrilor Economiei, Finanţelor, Comunicaţiilor, Muncii, Transporturilor şi Agriculturii şi pe cele de numire în funcţie a miniştrilor desemnaţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici