Băsescu exclude varianta ca Elena Udrea să devină prim-ministru

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că Elena Udrea nu are experienţa pentru a prelua conducerea PDL, pentru funcţia de premier sau pentru a accede la şefia statului, apreciind totodată că aceasta este unul dintre cele mai bune produse ale politicii în PDL în ultimii ani.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu exclude varianta ca Elena Udrea să devină prim-ministru

Băsescu exclude varianta ca Elena Udrea să devină prim-ministru (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Elena Udrea ar putea fi numită prim-ministru, Traian Băsescu a exclus această variantă.

"Nu, şi vă spun şi de ce. Vă aduceţi aminte că eu am fost promotorul în partid al promovării tinerilor. Am ajuns între timp la o concluzie. Este extraordinar să promovezi tineri, dar să fii foarte atent unde îi ajuţi să ajungă, atunci când poţi să-i ajuţi. Funcţiile înalte de tip prim-ministru, de preşedinte, implică o experienţă de viaţă. Nu e suficient să fii inteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea... Inteligent, ambiţios, capabil de negociere, extrem de rezistent în bătălia politică... Aş spune, la vârsta dânsei, 36, 37 de ani, un politician, unul dintre cele mai bune produse ale politicii în PDL în ultimii ani. Dar de aici şi până la funcţia de prim-ministru sau de preşedinte este cale lungă", a declarat Traian Băsescu la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici