Băsescu le-a mulţumit românilor din Germania pentru "votul masiv" acordat la alegerile din 2009

Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit românilor din Germania pentru "votul masiv" în favoarea sa acordat la alegerile prezidenţiale din 2009, spunând în glumă că, dacă le pare rău, rămâne să corecteze acest vot în 2014.

516 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a mulţumit românilor din Germania pentru "votul masiv" acordat la alegerile din 2009

Traian Basescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

"Este prima întâlnire după alegerile din 2009 şi trebuie să vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi dat pentru reînnoirea mandatului. Acum, dacă vă pare rău cumva de votul pe care l-aţi dat în 2009, s-a dus. Rămâne să-l corectaţi în 2014", le-a spus Traian Băsescu membrilor comunităţii româneşti din Germania cu care s-a întâlnit, joi seară, în cadrul vizitei la Berlin.

El a ţinut să mulţumească încă o dată pentru "votul masiv" pe care l-a primit la ultimele alegeri prezidenţiale din partea românilor din Germania.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, la sediul Ambasadei României la Berlin, cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Germania, la reuniune participând aproape o sută de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici