Băsescu: M-am înşelat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profundă laşitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că s-a înşelat, luni, când a apreciat demisia lui Varujan Vosganian din Guvern ca fiind un gest de bun-simţ, precizând că de fapt este vorba despre un act de "profundă laşitate".

1429 afișări
Imaginea articolului Băsescu: M-am înşelat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profundă laşitate

Varujan vosganian (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Băsescu a precizat că Vosganian ar fi dat "o mie" de funcţii de ministru pentru a nu pierde imunitatea parlamentară.

Preşedintele a spus că actul lui Vosganian se dovedeşte a fi unul de "profundă laşitate".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un gest de bun simţ, precizând că, totuşi, votul din Senat rămâne şi nu înţelege de ce a trebuit ca această instituţie să fie compromisă.

"E un gest de bun simţ", a spus Băsescu, întrebat despre demisia lui Vosganian din Guvern.

El a menţionat că "votul din Senat rămâne".

Varujan Vosganian şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Economiei.

Vosganian a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici