Băsescu: Mesajele lui Antonescu, Iliescu, Ponta şi Dogaru, similare cu ale lui Voronin

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Cotroceni, că mesajele lansate în prezent de Ion Iliescu, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Mircea Dogaru sunt similare cu cele lansate de fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

609 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mesajele lui Antonescu, Iliescu, Ponta şi Dogaru, similare cu ale lui Voronin

Băsescu: Mesajele lui Antonescu, Iliescu, Ponta şi Dogaru, similare cu ale lui Voronin (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ştiţi ce mă şochează cel mai tare? Că mesajul lui Ion Iliescu, al lui Victor Ponta, al lui Crin Antonescu, al aşa-numitului lider al societăţii civile, fostul colonel Dogaru sunt similare cu ale fostului preşedinte al Republicii Moldova, actualul şef al fracţiunii Partidului Comunist din republica Moldova, Vladoimir Voronin", a afirmat şeful statului.

El a făcut referire la "activişti din consiliul politic al Armatei".

"Vedeam activişti din consiliul politic al Armatei, chiar astăzi, foşti colonei în Armata Română, dar care niciodată nu au fost dincolo de munci agricole, îi vedeam manifestând viguros împotriva a ceea ce s-a făcut până astăzi pentru redresarea României", a spus Băsescu.

El a făcut aceste declaraţii la Cotroceni, după ce Cristian Diaconescu a depus jurământul în funcţia de ministru de Externe.

Preşedintele a remarcat că "se observă o veselie a demolării", apreciind că probabil reuşita recunoaşterii internaţionale "deranjează pe foarte mulţi".

Traian Băsescu i-a atacat pe Ion Iliescu, Victor Ponta, Crin Antonescu şi anumite televiziuni.

El a mai spus că obiectivul "unei categorii care se teme de urmările legii" este "de a crea dezordine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici