Băsescu: Năstase a fost turnat de către colegii de partid

Preşedintele Traian Băsescu a respins, luni, afirmaţiile conform cărora ar ordona arestări, referindu-se la cazul lui Adrian Năstase, care l-a acuzat că i-a făcut dosare şi precizând că acţiunea a plecat de la "turnătoriile" foştilor colegi de partid, printre aceştia numărându-se Sergiu Sechelariu.

110 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Năstase a fost turnat de către colegii de partid

Băsescu: Năstase a fost turnat de către colegii de partid (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele a spus că ar fi potrivit să-i dea un răspuns lui Adrian Năstase care, de trei ani, "o ţine într-una" că şeful statului s-ar afla în spatele dosarului său penal.

Potrivit lui Băsescu, dosarul lui Năstase a plecat de la turnătoriile propriilor săi colegi de partid.

"Adrian Năstase a fost turnat de Secherlariu, a fost turnat de fosta şefă a Inspecţiei în Construcţii (Irina Jianu - n.r.), a fost reclamat de contabila-şef a firmei lui Sechelariu, cum de a fost descris de fostul consul de la Beijing în faptul că a avut bani de la dânsul să-i trimită domnului Sechelariu în containere şi aşa mai departe", a adăugat el.

Şeful statului a spus că ştie aceste lucruri din faptul că "aceste dosare au fost la Preşedinţie pentru avizare". "Şi nu am scos niciodată documente din ele, dar nici nu mai pot tolera ca un om care nu recunoaşte că a fost turnat din propriul lui partid, din partidul pe care îl conducea la acea vreme să arunce continuu vina că are dosar penal pe preşedintele României", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici