Băsescu: Ponta nu e matur sau are reflexele unui procuror ce nu are nimic comun democraţiei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri la RRA că liderul PSD, Victor Ponta, nu este "matur încă" şi că, la şedinţa de marţi a Parlamentului, comportamentul acestuia a arătat lipsă de maturitate sau "reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democraţia".

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ponta nu e matur sau are reflexele unui procuror ce nu are nimic comun democraţiei

Băsescu: Ponta nu e matur sau are reflexele unui procuror ce nu are nimic comun democraţiei (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Victor Ponta a prezentat motivaţia fără să mai aştepte un răspuns din partea mea. Motivaţia suna cam aşa: pentru că preşedintele nu face ordine în Parlament ca mediator. Asta arată lipsă de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democraţia", a declarat Traian Băsescu la RRA.

El a mai spus că Ponta "nu este matur încă".

"Victor Ponta nu e matur încă, e un copil cu care se joacă unii. Îi spun: fă aia, fă aia şi el le face vesel", a mai spus Băsescu.

El s-a referit la episodul în care liderul PSD a anunţat marţi că parlamentarii partidului părăsesc sala de plen a Parlamentului înaintea începerii discursului şefului statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici