UNPR: Ponta, arivist de cursă lungă, a vrut să plece din PSD pentru a deveni ministru al Justiţiei

UNPR susţine că preşedintele PSD, Victor Ponta, este "un arivist de cursă lungă", care a vrut să plece din PSD pentru a deveni ministru al Justiţiei.

42 afișări
Imaginea articolului UNPR: Ponta, arivist de cursă lungă, a vrut să plece din PSD pentru a deveni ministru al Justiţiei

UNPR: Ponta, arivist de cursă lungă, a vrut să plece din PSD pentru a deveni ministru al Justiţiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Într-un comunicat remis miercuri agenţiei MEDIAFAX, UNPR arată că "tânărul Ponta minte cu tupeu", făcând referire la afirmaţia preşedintelui PSD, care spunea marţi că parlamentarii care pot fi "cumpăraţi" de actualul Guvern se regăsesc în partidul condus de Gabriel Oprea.

"Prins şi dovedit ca samsar de voturi, diversionistul Ponta, în loc să dea explicaţii, încearcă să arunce pisica în curtea altora şi toarnă aceleaşi vechi minciuni despre parlamentarii UNPR. Cu siguranţă că Victor Ponta este obişnuit cu vânzarea de conştiinţă şi cu trocul de voturi din propriul partid", se arată în comunicat.

UNPR afirmă că Ponta ar trebui să se uite în oglindă dacă vrea să vadă politicieni cumpăraţi.

"El este primul care poate fi bănuit că s-a vândut unor interese oculte. De aproape un an îi tolerează în jurul său pe cei care au vrut să aducă la butoanele puterii crima organizată. Şi, în loc să facă lumină şi apoi curat în curtea PSD, Victor Ponta se comportă, conştient sau nu, ca o unealtă şi portavoce a intereselor ascunse", se mai arată în comunicatul citat.

UNPR mai susţine că măsura carierei lui Ponta este dată de anii de stat cu căciula în mână pe la uşi şi numărul de valize cărate pe drumul parvenirii.

"Victor Ponta, tocmai pentru că nu are principii, a vrut să plece din partid şi să devină ministru. Iar singurul lucru care l-a reţinut în PSD nu a fost doctrina, ci faptul că nu i-a fost garantat postul de ministru al Justiţiei. Marele proiect al lui Victor Ponta era să se dezbrace de ideologie, să pozeze în tehnocrat şi să facă mici aranjamente cu mari dosare. În rest, ar fi stat ascuns prin birouri şi, mai des, pe la raliuri şi ar fi mers în aceleaşi concedii scumpe", mai afirmă UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici