Băsescu se întâlneşte cu miniştrii, marţi, la ora 14.00, la Cotroceni

Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii Guvernului, anunţată săptămâna trecută de şeful statului, va avea loc marţi, la ora 14.00, la Palatul Cotroceni, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu se întâlneşte cu miniştrii, marţi, la ora 14.00, la Cotroceni

Băsescu se întâlneşte cu miniştrii, marţi, la ora 14.00, la Cotroceni (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Sursele au menţionat că miniştrii care vor participa la discuţiile de la Cotroceni vor avea, luni seară, o întâlnire pregătitoare cu şeful Guvernului.

Preşedintele declara, lunea trecută, că va cheama Guvernul la consultări, la Cotroceni, menţionând că va discuta despre disponibilizările în sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, şi despre fondurile pentru infrastructură.

El a spus că, uitându-se pe statistici, nu a prea văzut disponibilizările anunţate în sistemul bugetar.

Băsescu a menţionat că se va mai uita pe statistici şi că încă aşteaptă ca Executivul să facă ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizări în sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Băsescu.

În acest context, el a menţionat că va chema, săptămâna viitoare, Guvernul la Cotroceni, la consultări.

El a menţionat că va discuta cu Guvernul şi problema fondurilor alocate infrastructurii.

Băsescu a menţionat că bunăvoinţa legată de prezenţa sa la Palatul Victoria la şedinţele de Guvern s-a dovedit ineficientă în primul său mandat, aşa că s-a hotărât să cheme Executivul la Cotroceni.

Pe de altă parte, preşedintele a adresat Parlamentului şi Guvernului scrisori în care semnalează necesitatea adoptării în regim de urgenţă a Codurilor de procedură penală şi civilă şi a legilor de punere în aplicare a celor patru Coduri juridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici