Băsescu se va întâlni marţi cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi

Preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii partidelor care susţin Guvernul au convenit, joi, ca şeful statului să se întâlnească marţi cu grupurile parlamentare PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi pentru a discuta despre scrisoarea de intenţie convenită cu FMI, a declarat Roberta Anastase.

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu se va întâlni marţi cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi

Băsescu se va întâlni marţi cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi (Imagine Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Declaraţia a fost făcută, pentru MEDIAFAX, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Băsescu s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc şi cu reprezentanţi ai partidelor din arcul guvernamental, prtintre aceştia aflându-se, potrivit Robertei Anastase, Marko Bela, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea, Varujan Pambuccian.

"Pe fond, a fost o discuţie pe marginea scrisorii de intenţie, concluzia fiind susţinerea întregului arc guvernamental privind măsurile anunţate pentru punerea în aplicare a scrisorii de intenţie cu FMI", a precizat Roberta Anastase.

Ea a spus că la această întâlnire s-a stabilit că "marţi vor avea loc o serie de întâlniri ale preşedintelui Traian Băsescu cu grupurile parlamentare care susţin Guvernul".

Şeful statului se va întâlni cu fiecare grup parlamentar care susţine Guvernul începând cu PDL, la ora 12.30 şi continuând cu UDMR, grupul minorităţilor şi grupul independenţilor, a explicat Anastase.

Roberta Anastase a precizat că, după aceste întâlniri ale şefului statului, probabil miercuri, va avea loc adoptarea scrisorii de intenţie convenite cu FMI, premierul urmând să-şi asume răspunderea în Parlament pe pachetul de măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici