Băsescu: Sper ca Udrea să nu fie condamnată. Este cea mai mare investiţie politică a mea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la B1 Tv, că speră ca Elena Udrea să nu fie condamnată, pentru că aceasta este "cea mai mare investiţie politică" a lui.

704 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper ca Udrea să nu fie condamnată. Este cea mai mare investiţie politică a mea

Băsescu: Sper ca Udrea să nu fie condamnată, este cea mai mare investiţie politică a mea

"Eu sper să nu fie condamnată, pentru că este cea mai mare investiţie politică pe care am făcut-o", a spus Băsescu la B1 Tv. El a arătat că Udrea "era unul dintre oamenii politici cu care se întâlnea" şi era unul dintre oamenii cu care Băsescu discuta "şi politică".

Băsescu a fost întrebat dacă Udrea era sursă alterntivă de informaţii. "Categoric, era unul din oamenii cu care discutam şi politică şi ce vroiau oameni simpli...mi le dădea pur şi simplu (informaţii-n.r.), tot ce culegea mi le spunea. În general, nu le asuma neapărat ca adevăruri, ci îmi spunea«“Uite, am aflat asta»"; a povestit Băsescu, menţionând că rar se întâmpla să nu se întâlnească cu consilierii săi şi să discute "ce-i în lumea asta".

El a susţinut că este "vai" de preşedintele care rămâne informat doar de serviciile de informaţii. "Vai de preşedintele care rămâne informat numai de la serviciile de informaţii", a remarcat Băsescu, afirmând că acestea sunt "foarte înguste"

Băsescu a mai spus că Elena Udrea "are o loialitate formidabilă în relaţia" cu el, "are convingeri foarte puternice" şi "este ridicol să spui că femeia asta a furat".

El a precizat în timpul emisiunii că are încredere în justiţie şi în Elena Udrea "că nu a furat bani".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici