Băsescu: Tăriceanu are probleme să înţeleagă de ce pluteşte un vapor de fier

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, comentând declaraţiile fostului premier Călin Popescu Tăriceanu despre misiunea fregatei Regele Ferdinand în Marea Mediterană, că acesta are probleme să înţeleagă de ce pluteşte un vapor de fier.

53 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Tăriceanu are probleme să înţeleagă de ce pluteşte un vapor de fier

Băsescu: Tăriceanu are probleme să înţeleagă de ce pluteşte un vapor de fier (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Tăriceanu, Băsescu a răspuns la Realitatea TV: "Nu vreau să intru într-o polemică cu un om care are dificultăţi în a înţelege de ce pluteşte un vapor de fier".

Şeful statului a menţionat că fregata Regele Ferdinand are dotările necesare pentru misiunea în Marea Mediterană.

El a menţionat că fregata are ca misiune să oprească orice navă comercială suspectă de a transporta armament spre Libia.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a susţinut, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fregata "Ferdinand" nu şi-a finalizat programul de înzestrare, aşa cum a declarat fostul ministru al Apărării Teodor Meleşcanu, şi că, neechipată fiind, aceasta va face în Mediterana doar valuri, la propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici