Băsescu: USL nu se rupe, dar USD e o lovitură pentru PNL

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că USD este o lovitură pentru PNL, dar USL nu se va rupe, el menţionând, pe de altă parte, că dacă nu va trece Constituţia, atunci se va negocia un schimb: PNL va prelua funcţia de premier, iar PSD va avea candidatul la Preşedinţie.

616 afișări
Imaginea articolului Băsescu: USL nu se rupe, dar USD e o lovitură pentru PNL

Băsescu: USL nu se rupe, dar USD e o lovitură pentru PNL

Întrebat cum vede constituirea USD, Băsescu a spus la B1Tv: "Este clar lovitură dată PNL. Oricât de politicoşi ar fi ei între ei, că nu are nimic, este clar că s-a format în interiorul USL un bloc format din trei: Voiculescu, Ponta şi Gabi Oprea, iar PNL este invitat să meargă singur în competiţie".

Acesta a adăugat că face o previziune: dacă nu trece Constituţia, atunci cei din USL vor negocia un schimb de funcţii - să ia PNL premierul şi să dea PSD preşedintele.

El a spus că este foarte posibil ca modificarea Constituţiei să nu treacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici