Băsescu: Văd o altă coaliţie. Dacă e în interes naţional, Oprea o va face

Traian Băsescu a declarat, la Gândul live, că dacă Victor Ponta va avea în continuare ”abordări ambigue, ca acum”, atunci Gabriel Oprea va găsi motivul să îi spună că iese de la guvernare, fostul preşedinte adăugând că vede o altă coaliţie şi că ”dacă e în interes naţional, Oprea o va face”

642 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Văd o altă coaliţie. Dacă e în interes naţional, Oprea o va face

Gabriel Oprea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a spus, referindu-se la o eventuală altă coaliţie de guvernare, că acest lucru depinde de ”atitudinea şi deciziile lui Victor Ponta”.

”Dacă Ponta decide să rămână Guvernul, atunci Oprea va rămâne. Dacă va avea însă în continuare abordări ambigue ca acum şi o să-l lase pe Oprea în continuare în ambiguitate...atunci Oprea va găsi motivul să-i spună că iese”, a mai spus Băsescu, menţionând că vede ”o altă coaliţie”.

”Văd o altă coaliţie. Dacă e în interes naţional, Oprea o va face”, a spus Băsescu râzând, la Gândul live.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici