Băsescu: Voi reveni în viaţa publică. Nu mai am aspiraţii să devin preşedinte, premier, dar nu mai tac

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că va reveni în viaţa publică, după ce timp de două luni a tăcut, pentru că spaţiul public nu îl lasă în pace şi a început o campanie împotriva mandatului său, adăugând că nu mai are aspiraţii să devină preşedinte, premier, dar nu mai tace.

5172 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Voi reveni în viaţa publică. Nu mai am aspiraţii să devin preşedinte, premier, dar nu mai tac

Traian Băsescu (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

”Aproape două luni am tăcut, dar spaţiul public nu mă lasă în pace”, a arătat Băsescu la TVR.

El a precizat că a început o ”campanie furibundă de desfiinţare a mandatului său, şi se vede nevoit să îl apere”.

”Voi reveni în viaţa publică. Nu mai am aspiraţii să devin preşedinte, primar, premier, dar nu voi tăcea”, a ţinut să transmită fostul şef al statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici