BEC, completat cu reprezentanţii partidelor care au eurodeputaţi: PSD, PNL, PDL, PC, PMP, UDMR, PRM

Biroul Electoral Central (BEC) a fost completat, vineri, cu reprezentanţii partidelor care au eurodeputaţi, între care se numără doi deputaţi din Comisia juridică, Florin Iordache (PSD) şi Theodor Nicolescu (PNL), avocatul Cristian Ene (PDL), dar şi câte un reprezentant al PC, PMP, UDMR şi PRM.

398 afișări
Imaginea articolului BEC, completat cu reprezentanţii partidelor care au eurodeputaţi: PSD, PNL, PDL, PC, PMP, UDMR, PRM

BEC, completat cu reprezentanţii partidelor care au eurodeputaţi: PSD, PNL, PDL, PC, PMP, UDMR, PRM (Imagine: Andrei Nacu/Mediafax Foto)

BEC a fost completat cu câte un reprezentan din partea fiecărui partid politic reprezentat în Parlamentul European, precum şi cu oficialii AEP.

PSD l-a desemnat în BEC pe deputatul Florin Iordache, în timp ce PNL l-a propus pe deputatul Theodor Cătălin Nicolescu, ambii fiind membri ai Comisiei juridice din Camera Deputaţilor.

De asemenea, PDL l-a desemnat în BEC pe avocatul Cristian Ene, reprezentant al partidului şi la alte alegeri în Biroul Electoral Central.

Partidul Mişcarea Populară a propus-o pe Eliza Ene-Corbeanu, Partidul Conservator pe Mihai Traian Mustăciosu, UDMR pe Eniko Katalin Lacziko, iar PRM pe Adelaida-Vichi Banu-Untaru.

De asemenea, din BEC vor mai face parte preşedintele AEP, Ana Maria Pătru, şi vicepreşedinţii autorităţii, Marian Muhuleţ şi Dan Vlaicu.

Judecătorul Florentin Sorin Drăguţ este preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, iar locţiitor al acestuia a fost aleasă Rodica Susanu.

Preşedintele Biroului Electoral Central şi locţiitorul acestuia au fost aleşi vineri, prin vot secret, dintre cei cinci magistraţi de la instanţa supremă desemnaţi, prin tragere la sorţi, ca membri ai BEC pentru alegerile europarlamentare.

În urma tragerii la sorţi, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, i-a desemnat ca membri ai BEC pe judecătorii Leontina Şerban, de la Secţia Penală, Iuliana Rîciu, de la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, Rodica Zaharia, de la Secţia a IIa Civilă, Rodica Susanu şi Florentin Sorin Drăguţ, de la Secţia I Civilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici