Berceanu, despre declaraţiile lui Băsescu: Eu ştiu de ce o fi spus lucrul ăsta? O fi supărat!

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, întrebat cum interpretează mesajul preşedintelui Traian Băsescu privind relaţia cu PDL, că nu ştie de ce o fi făcut acele declaraţii şi că probabil "o fi supărat", scrie cotidianul "Gândul".

26 afișări
Imaginea articolului Berceanu, despre declaraţiile lui Băsescu: Eu ştiu de ce o fi spus lucrul ăsta? O fi supărat!

Berceanu, despre declaraţiile lui Băsescu: Eu ştiu de ce o fi spus lucrul ăsta? O fi supărat! (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de Gândul cum interpretează mesajul lui Băsescu privind "ruperea punţilor" cu PDL, fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a răspuns, zâmbind: "De dânsul depinde. Nu a fost o chestiune reciprocă, ci una unilaterală. Eu ştiu de ce o fi spus lucrul ăsta? O fi supărat! Urmează o competiţie în partid şi se fac poziţionări".

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a refuzat să-i răspundă preşedintelui, precizând că nu doreşte să comenteze în nici un fel afirmaţiile lui Băsescu, notează cotidianul citat.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, marţi, la TVR, cum comentează declaraţiile lui Vasile Blaga potrivit cărora Guvernul ar trebui să termine cu măsurile dure, şeful statului răspunzând că "atât a înţeles" liderul PDL şi adăugând că "cine se bate pentru putere ar trebui să-şi amâne foamea".

Traian Băsescu a declarat, la TVR, că a luat act de lipsa de apetit a conducerii şi liderilor grupului parlamentar al PDL de a mobiliza parlamentarii la vot în cazul Păsat, precizând că acum ştie că nu mai poate avea mari speranţe legate de aceştia.

Preşedintele a mai spus că, după votul negativ dat în cazul deputatului Păsat, nu mai aşteaptă nimic de la coaliţia de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici