Berceanu: Geoană este un porc mincinos

Ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, că Mircea Geoană este "un porc mincinos", ca reacţie la declaraţiile făcute de liderul PSD la adresa sa, potrivit cărora ar fi luat peste un miliard de euro de la Ministerul Agriculturii pentru a echilibra bugetul de la MTI.

28 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Geoană este un porc mincinos

Berceanu: Geoană este un porc mincinos (Imagine:Rayvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dacă nu ştie despre ce e vorba, domnul Geoană să se uite în Monitorul Oficial. Are nişte consilieri şi nişte băieţi tineri care pot intra pe Internet. Dar ca în trei rânduri să repete această minciună este prea mult. Geoană este un porc mincinos. Prima dată am fost mai atent cu formulările, dar văd că el nu are nici o problemă să mintă cu nonşalanţă", a declarat Radu Berceanu, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a inspectat, luni, stadiul lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Iaşi şi reabilitările care se fac pe DN 24 şi DN 28, declarându-se mulţumit de activitatea constructorilor, iar apoi a susţinut o conferinţă de presă la sediul din Iaşi al PDL.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a acuzat pe ministrul Radu Berceanu că a deturnat către Ministerul Transporturilor şi Ministerul Turismului fondurile pentru subvenţia pentru crescătorii de animale, susţinând că acesta a fost motivul protestului fermierilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici