Berceanu: Nu dau nicio şansă moţiunii, USL nu va avea curaj să îşi asume guvernarea

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, luni, că nu dă nicio şansă moţiunii de cenzură depuse de opoziţie şi că, dacă aceasta ar fi adoptată, USL nu va avea curaj să îşi asume guvernarea.

138 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Nu dau nicio şansă moţiunii, USL nu va avea curaj să îşi asume guvernarea

Radu Berceanu (Imagine: Razvan Chirita/ Medifax Foto)

"La limită, nu va fi o diferenţă foarte mare, dar nu va trece şi o să mergem înainte", a spus el, întrebat dacă, în opinia sa, moţiunea de cenzură va trece în Parlament.

El a adăugat că "ar fi foarte interesant dacă ar trece, mult mai interesant".

Întrebat dacă, în opinia sa, reprezentanţii USL nu au curaj să îşi asume guvernarea, el a răspuns negativ.

"Nu, nici nu şi-au asuma-o. Dacă, cumva, prin absurd, ar trece moţiunea, imediat s-ar vedea foarte multe lucruri dezbrăcate de declaraţii pompoase care se tot fac şi s-ar vedea şi curajul şi responsabilitatea pe care o au unii", a completat democrat-liberalul.

Moţiunea de cenzură "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!" va fi citită, luni, la ora 18.00, în plenul Parlamentului, urmând să fie dezbătută şi supusă votului vineri dimineaţă.

Decizia a fost luată, luni, de Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici