Berceanu, Vlădescu, Şeitan şi Dumitru au discutat cu Boc, înaintea Colegiului PDL

Miniştrii Radu Berceanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan şi Mihail Dumitru au avut discuţii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, înaintea Colegiului Director al PDL, în care se va decide remanierea Guvernului, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

23 afișări
Imaginea articolului Berceanu, Vlădescu, Şeitan şi Dumitru au discutat cu Boc, înaintea Colegiului PDL

Berceanu, Vlădescu, Şeitan şi Dumitru au discutat cu Boc, înaintea Colegiului PDL (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a sosit la sediul Guvernului dimineaţă, după ce premierul Boc a avut o întrevedere, la prima oră, la reşedinţa şefului statului din cartierul Primăverii, potrivit unor surse oficiale. Întâlnirea dintre Berceanu şi Boc a durat în jur de o oră.

După ora 13.00, au sosit la Palatul Victoria, pe rând, şi ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, şi ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru. Fiecare a plecat de la sediul Guvernului după aproximativ un sfert de oră.

Joi dimineaţă a mai fost prezent la sediul Guvernului şi ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, dar pentru o întrevedere de lucru cu vicepremierul Marko Bela, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc au avut, joi dimineaţă, o întâlnire la reşedinţa şefului statului din cartierul Primăverii, au declarat surse oficiale. Preşedintele şi premierul au avut o discuţie, după ce miercuri seară liderii PDL au avut o întâlnire cu parlamentarii partidului, în care s-a decis să se facă remaniere şi a fost respinsă ideea demisiei întregului Cabinet. După întâlnirea cu şeful statului, Emil Boc s-a întâlnit cu lideri ai partidului, la sediul PDL.

Joi, la ora 16.00, este programată reuniunea Colegiului Director al PDL, după care sunt aşteptate anunţuri referitoare la remaniere.

Preşedintele Traian Băsescu a pledat, din nou, în întâlnirea de joi dimineaţă cu premierul Emil Boc, pentru remanierea profundă a Guvernului, însă liderul PDL a spus că partidul nu vrea aşa ceva, la care şeful statului a replicat: "De acum încolo, faceţi ce vreţi", scrie "Gândul".

Premierul Emil Boc i-a prezentat şefului statului lista de miniştri care urmează să fie remaniaţi. Conform unor surse din partidul de guvernământ, citate de "Gândul", de pe lista lui Boc au lipsit "greii" Adrian Videanu şi Radu Berceanu, dar a apărut, în schimb, Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor, alături de ministrul Muncii, Mihai Şeitan, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru şi ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.

Până acum, s-ar fi stabilit doar ca, la Ministerul Comunicaţiilor, să fie nominalizat Sorin Mândruţescu, şeful Oracle Romania, scrie "Gândul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici