Biden: Sperăm să putem ajuta stabilizarea economică a R. Moldova

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, că a făcut un apel, în discuţiile cu vicepreşedintele SUA, pentru sprijin politic şi economic pentru noul Guvern de la Chişinău, Joe Biden declarând, la rândul său, că partea americană speră că va putea ajuta la stabilizarea economică a Republicii Moldova.

17 afișări
Imaginea articolului Biden: Sperăm să putem ajuta stabilizarea economică a R. Moldova

Biden, după discuţia cu Băsescu: Sperăm să putem ajuta stabilizarea economică a R. Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Traian Băsescu a menţionat, în declaraţia de presă comună de după întâlnire, că discuţiile oficiale au vizat şi situaţia Republicii Moldova.

"Moldova a fost un alt subiect de discuţie. Apelul nostru a fost de sprijin pentru guvernul nou format, sprijin politic şi sprijin economic", a spus Băsescu.

La rândul său, vicepreşedintele Biden a declarat că partea americană speră să poată ajuta la stabilizarea economică a Republicii Moldova.

"Dorim ca vecinii României să-şi continue paşii spre reformele democratice şi că vor fi integrate în structurile euroatlantice când vor fi pregătite. Noi sperăm că vom putea să ajutăm la o stabilizare economică a Moldovei, după cum am vorbit", a declarat Joe Biden.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici