Bilanţul Parlamentului român: 36 de zile lucrate în 6 luni - VIDEO

Avem cel mai mare, dar şi cel mai ineficient Parlament de până acum. Cu un buget anual de peste 50 de milioane de euro, aleşii au lucrat de la începutul anului în total 36 de zile.

299 afișări
Imaginea articolului Bilanţul Parlamentului român: 36 de zile lucrate în 6 luni - VIDEO

Bilanţul Parlamentului român: 36 de zile lucrate în 6 luni

Au respins proiectele moştenite din vechiul mandat şi s-au apucat să scrie altele noi, care să le poarte numele.

Asta în timp ce legi importante, cum ar fi reforma sănătăţii, strategia pentru învăţământ, fonduri europene, turism şi agricultură sau circulaţia pe drumurile publice zac de ani în sertare.

Medicii aşteaptă de la politicieni o nouă lege a sănătăţii, amânată an după an. Profesorii speră că parlamentarii vor adopta o viziune clară şi unitară asupra învăţământului, iar oamenii de afaceri au nevoie de legi care să le uşureze munca, nu doar conturile.

De asemenea, legi care sa ajute comerţul, agricultura, turismul sau alte domenii pentru ca România să se modernizeze mai au de aşteptat pentru că ritmul de lucru din Parlament este unul de melc. În peste 5 luni de la preluarea mandatelor, aleşii au avut program - în plen sau în comisii - doar 36 de zile. Şi asta pentru că ei lucreaza numai două zile pe săptămână- luni şi marţi.

Citeşte mai multe despre bilanţul de lucru al Parlamentului român pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici