Biroul Naţional al USR a decis: Când va începe votul online de confirmare a încrederii pentru Dan Barna

USR a stabilit că, începând de vineri, membrii partidului vor avea la dispoziţie cinci zile pentru a-şi exprima online votul de încredere pentru Dan Barna, a declarat pentru MEDIAFAX Stelian Ion. Demersul vine în contextul nemulţumirilor apărute cu privire la rezultatul USR la prezidenţiale.

581 afișări
Imaginea articolului Biroul Naţional al USR a decis: Când va începe votul online de confirmare a încrederii pentru Dan Barna

Biroul Naţional al USR a decis: Când va începe votul online de confirmare a încrederii pentru Dan Barna

„În cadrul şedinţei Biroului Naţional al USR de ieri (miercuri - n.r), am stabilit că se va desfăşura un vot de confirmare a încrederii pentru Dan Barna, vot la care vor lua parte toţi membrii partidului. Votul se va desfăşura timp de cinci zile, începând de vineri”, a declarat deputatul Stelian Ion, joi, pentru MEDIAFAX.

Biroul Naţional al USR s-a reunit, miercuri, pentru a discuta despre nemulţumirile apărute în partid cu privire la rezultatul alegerilor prezidenţiale.

Dan Barna a avut o videoconferinţă, luni seara, cu liderii organizaţiilor USR.

Mai mulţi colegi din partid au cerut demisia liderului formaţiunii, Dan Barna, printre aceştia numărându-se şi Cosette Chichirău şi Tudor Benga.

Deputatul USR Tudor Benga a afirmat că a cerut, la videoconferinţa de luni seara, demisiile lui Dan Barna, Cătălin Drulă şi Ionuţ Moşteanu. El a precizat că i se pare „o scamatorie politică” cererea votului de încredere anunţată de preşedintele USR.

În urma discuţiilor, Barna a decis să ceară un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare, după rezultatul alegerilor prezidenţiale din primul tur.

La discuţiile de la videoconferinţa de luni seara au fost reproşuri la adresa vicepreşedintelui USR Ionuţ Moşteanu şi a şefului de campanie Cătălin Drulă, pentru strategia folosită la prezidenţiale şi a felului în care a fost făcută comunicarea, au explicat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Taguri:
usr,
vot,
barna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici