Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit timpii de antenă pentru candidaţii prezidenţiali

Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit, luni, timpii de antenă alocaţi candidaţilor la preşedinţie la posturile naţionale de radio şi televiziune, Gabriela Firea (PSD) spunând că la TVR sunt patru dezbateri cu reprezentanţi ai celor doi, nu o dezbatere între candidaţi.

407 afișări
Imaginea articolului Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit timpii de antenă pentru candidaţii prezidenţiali

Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit timpii de antenă pentru candidaţii prezidenţiali (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"În conformitate cu legea alegerii, astăzi s-au decis timpii de antenă alocaţi de societăţile române de radio şi televiziune. Au fost prezenţi reprezentanţii celor două instituţii media şi reprezentanţii celor doi candidaţi rămaşi în competiţie, Victor Ponta şi Klaus Iohannis", a precizat vicepreşedintele Camerei, Marian Neacşu.

Neacşu a precizat că preşedintele director general al TVR nu a trimis nicio solicitare Birourilor privind organizarea unei dezbateri între cei doi candidaţi.

"Noi am răspuns invitaţiei Birourilor Permanente reunite. Ne-am prezentat aici şi am luat la cunoştinţă de oferta de timpi de antenă şi de emisiuni atât de promovare, cât şi de dezbateri din partea postului de televiziune şi a radioului public. Am căzut de acord şi rămâne să urmărim acest program. La televiziunea română oferta a fost în legătură cu ziua de astăzi şi până joi inclusiv patru dezbateri, care înseamnă să fie invitaţi în platou reprezentanţi ai domnului Ponta şi ai domnului Iohannis şi un moderator, domnul Avram, din ceea ce am primit nu există o ofertă privind dezbateri între Ponta şi Iohannis", a precizat senatorul Gabriela Firea, purtăror de cuvânt al PSD şi al candidatului Victor Ponta.

Preşedintele-director general al TVR, Stelian Tănase, a relansat invitaţia adresată celor doi candidaţi la preşedinţia României - Victor Ponta şi Klaus Iohannis - de a participa la o dezbatere electorală organizată de TVR, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale, din 16 noiembrie.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, TVR a transmis celor doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, o nouă invitaţie la o întâlnire pentru a discuta propunerea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici