Bistriţa:Antonescu şi Ponta, cazaţi la acelaşi hotel. Antonescu: Mi-ar putea trezi anumită nostalgie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cel al PSD, Victor Ponta, sunt cazaţi la acelaşi hotel în Bistriţa, singurul de cinci stele din municipiu, liderul liberal spunând că nu se aştepta la acest lucru şi că este o coincidenţă de agende, adăugând că asta i-ar "putea trezi o anumită nostalgie".

330 afișări
Imaginea articolului Bistriţa:Antonescu şi Ponta, cazaţi la acelaşi hotel. Antonescu: Mi-ar putea trezi anumită nostalgie

Bistriţa:Antonescu şi Ponta, cazaţi la acelaşi hotel; Antonescu: Mi-ar putea trezi anumită nostalgie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este vreo şansă să stea de vorbă cu premierul Victor Ponta, care a sosit şi el joi seară la Bistriţa, fiind cazat la acelaşi hotel cu liderul liberal, Crin Antonescu a răspuns: "Dacă întâlnesc pe uliţă sau într-un loc oarecare oameni cunoscuţi le dau bună seara. Nu am în sensul acesta nicio restricţie. Nu am, pe de altă parte, în seara aceasta, nicio întâlnire programată cu domnul Ponta", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul liberal a spus, după ce a fost întrebat dacă se aştepta să se afle în acelaşi timp în Bistriţa cu Victor Ponta, că este o coincidenţă de agende.

"Nu, nu m-am aşteptat. Este o coincidenţă de agende. Sigur, asta ar putea să-mi trezească o anumită nostalgie fiindcă ultima oară când am fost în Bistriţa am fost tot împreună cu domnul Ponta, cu alţi domni, dar nu ne putem lăsa pradă mult, când facem politică, nostalgiilor", a spus Antonescu.

Intervenind în discuţie, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, precizat că vizita lui Crin Antonescu la Bistriţa a fost programată înainte de 25 aprilie.

"Bine că nu e cu domnul Băsescu (la Bistriţa - n.r.). Pe urmă de cine ştie ce aranjamente mai eram acuzaţi", a spus Petrache.

La finalul conferinţei de presă, în timp ce părăsea sediul PNL de pe pietonalul Liviu Rebreanu, Crin Antonescu le-a spus jurnaliştilor că nu se grăbeşte şi le mai poate sta la dispoziţie: "Vă repet: cu domnul Ponta nu sunt ocupat în seara aceasta", a adăugat liderul PNL care joi seara are o întâlnire cu activul PNL.

Joi seară, la Bistriţa, a sosit şi premierul Victor Ponta, acesta fiind aşteptat la sediul Palatului Administrativ Bistriţa de către primari PSD şi de membri din conducerea judeţeană a partidului.

Vineri, premierul va face o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă, la o firmă germană de cablaje şi va participa la un ceremonial militar ocazionat de plecarea în Afganistan a unei companii a Brigăzii 81 Mecanizate Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici