Blaga: Am discuţii dese cu preşedintele, nu văd ce e rău în asta. Are şi premierul, nici asta nu e rău

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că el are discuţii dese cu preşedintele Klaus Iohannis şi vede că şi premierul Victor Ponta are discuţii cu acesta, adăugând că nu este un lucru rău.

312 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am discuţii dese cu preşedintele, nu văd ce e rău în asta. Are şi premierul, nici asta nu e rău

Klaus Iohannis si Vasile Blaga (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-a consultat cu preşedintele Klaus Iohannis pe programul de guvernare, Vasile Blaga a spus: "Nu vă ascund că am discuţii dese cu domnul preşedinte Iohannis, nu văd ce este rău în asta, văd că are şi domnul Ponta şi nici asta nu este un lucru rău".

Blaga a adăugat că a fost la Cotroceni şi când o să simtă nevoia şi preşedintele o să aibă timp o să discute cu acesta.

"Da, am fost la Cotroceni şi când o să simt nevoia şi domnul preşedinte o să aibă timp o să-l sun şi o să discut cu preşedintele, nu vă ascund lucrul acesta. Vorbim de preşedintele Iohannis. Dacă preşedintele are timp şi o să-l sun, nu o să-i zic să cer să mă întâlnesc cu domnia sa", a adăugat Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici