Blaga: Antonescu e supărat pe viaţă, mai nou încearcă să lase în ofsaid pe Victor Ponta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că preşedintele PNL, care a spus că PDL este un partid ridicol şi pe a cărui capacitate de a ataca la CC modificările la Codul Penal nu te poţi baza, "este supărat pe viaţă" şi este supărat pe PDL pentru că nu-l susţine.

173 afișări
Imaginea articolului Blaga: Antonescu e supărat pe viaţă, mai nou încearcă să lase în ofsaid pe Victor Ponta

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Blaga a comentat, astfel, faptul că Antonescu a declarat că nu se poate pune bază în capacitatea PDL de a materializa intenţia anunţată de a contesta la CC modificarea Codului Penal.

Întrebat în legătură cu criticile lui Crin Antonescu la adresa PDL, Blaga a spus, joi: "El e supărat pe viaţă, mai nou încearcă să lase în offside pe Victor Ponta, ca între faţi acolo în USL, probabil că nu şi-au luat toate şpăgile de la cei în drept şi de aceea au votat în împotriva Legii minerlor".

Blaga a adăugat că Antonescu este supărat şi pe PDL pentru nu l-a reevaluat şi nu l-a susţinut.

"El e supărat pe noi pentru că am zis foarte clar că nu mă pricep la reevaluări, nu-l pot reevalua pe unul care dădea lovituri de stat în vara anului trecut şi continuă acest lucru, nu pot reevalua pe unul care a stat şase luni la Cotroceni şi am văzut câte parale face, a participat la toate mitingurile USL şi s-a declarat pentru suspendarea preşedintelui, nu pot să-l susţin pe unul care şi-a propus să distrugă PDL. Nu i-au în considerare declaraţiile dânsului", a adăugat Blaga.

Crin Antonescu a declarat, joi, într-o conferinţă, că nu se poate pune baza pe acest partid, care ese "ridicol".

"Eu nu am nici un reproş să fac nimănui. Eu am propus, apropo de domnul Zgonea o soluţie, dacă e regulamentară, cred că ar fi în folosul tuturor că această discuţie care a stârnit atâta patimă pe bună dreptate, să fie făcută pe larg, public, transparent. Dacă nu se poate, ea va avea loc atunci când vine de la reexaminare. Am auzit că PDL contesta la CC. Nu putem să contăm, pentru că PDL şi-a mai luat avant aşa, curaj, să conteste şi alte lucruri şi s-a răzgândit. Nu se poate pune baza pe acest partid. E un partid ridicol, îmi pare rău să spun asta. Dar probabil preşedintele va retrimite", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici