Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereuşit"

Cererea liderului PSD, Victor Ponta, de pichetare a sediilor PDL în ziua judecării recursului în cazul şefului Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, arestat preventiv, este una "tipic Ponta, tipic procuror nereuşit", a declarat sâmbătă la Călăraşi secretarul general al PDL, Vasile Blaga.

17 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereuşit"

Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereuşit" (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este incorect din toate punctele de vedere. Poziţia domnului Ponta este incorectă şi aş atrage atenţia că noi niciodată nu am procedat într-un mod similar, nici când pur şi simplu erau acţiuni de genul "destructuraţi Partidul Democrat" între 2000 şi 2004, dacă mai ţineţi minte. Deci nu am făcut lucrul ăsta. Mai mult, niciodată când a fost cazul unui coleg de-al nostru din partid noi nu am protestat în ceea ce priveşte o decizie a justiţiei, chiar dacă şi eu personal consider că starea normală de a-l judeca pe un inculpat este cea de libertate, dar repet, nu ne-am pronunţat niciodată, a declarat Vasile Blaga.

Acesta a spus că, chiar dacă au existat şi în PDL destule cazuri de colegi care au probleme cu justiţia, unii chiar condamnaţi, niciodată repreznetanţii PDL nu au intervenit.

"Ne-a durut şi încă ne doare situaţia fiecăruia dintre colegii mei ajunşi într-o astfel de situaţie, niciodată nu am intervenit. Este tipic Ponta, tipic procuror nereuşit", a spus Blaga.

Secretarul general al PDL a participat, sâmbătă, la Călăraşi, la lucrările Consiliului de coordonare al PDL Călăraşi, unde au fost aleşi preşedintele filialei, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarul general adjunct şi secretarul executiv.

Deputatul Stelian Fuia a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Democrat Liberal, din cele 252 de voturi valabil exprimate, el obţinând 155 de voturi, iar contracandidatul său, Marian Dinulescu, 97.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici